Opiskelijaravintola Lozzilla tarjotin palautetaan liukuhihnalle. Mutta mitä tarjottimelle sen jälkeen tapahtuu?
Lozzin ravintolapäällikkö Mervi Kalho vastaa: ”Liukuhihna kuljettaa tarjottimet hissiin, joka vie ne alakertaan. Alakerrassa linjan päässä tiskari purkaa käsityönä joka ikisen lusikan tiskiin. Hissiin mahtuu 15 tarjotinta, ja ruuhka-aikaan tarjottimia purkaa kaksi henkilöä. Yleisin kysymys meille on se, että eikö Lozzilla lajitella, mutta kaikki lajitellaan linjan loppupäässä. Kaikki astianpesu keskitettiin alakertaan vuonna 2015, kun Lozzi remontoitiin, koska yläkertaan ei ollut mahdollista saada nykystandardeja vastaavaa ilmanvaihtoa.
Kysyn vaan -palstalla Jylkkäri etsii vastauksia opiskelijoiden mieltä kutkuttaviin kysymyksiin.